Zoek
Espetada à la Portugal van René Pluijm
6
30 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr Blonde d'Aquitaine rundvlees
3 kleuren paprika, in grove stukken
2 tomaten, gehalveerd
2 rode uien, gehalveerd
2 grote spiezen
Voor de marinade: 4 laurierblaadjes
1 el korianderzaad
1 teen knoflook
3 el olijfolie
peper en zout
1 halve rode ui
sap van 1 halve limoen
Voor de saus: 4 takjes peterselie
4 takjes basilicum
2 takjes rozemarijn
1 halve rode ui
1 teen knoflook
1 halve rode peper
2 el olijfolie
1 likje Mosterd Dijon
sap van 1 halve limoen
zeezout en peper
Bereiding
1
Snijd het rundvlees in grote stukken.
2
Maak vervolgens een marinade met olie, lekker veel peper, zeezout, korianderzaadjes, laurierblaadjes, knoflook en ui.
3
Doe er een beetje limoensap bij en roer het mengsel goed, samen met de stukken rundvlees.
4
Maak daarna de saus voor bij de spies.
5
Snijd peterselie, rozemarijn, basilicum, ui, knoflook, en peper fijn.
6
Doe er limoensap bij, samen met olijfolie, zout, peper en een beetje mosterd.
7
Rijg het gemarineerde vlees aan de spies, samen met stukken ui, paprika en tomaat.
8
Leg de spies op de barbecue en rooster het vlees tot het gaar is.
Espetada à la Portugal van René Pluijm is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Espetada
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept