Espetada à la Portugal van René Pluijm

6
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het rundvlees in grote stukken.
  • 2 Maak vervolgens een marinade met olie, lekker veel peper, zeezout, korianderzaadjes, laurierblaadjes, knoflook en ui.
  • 3 Doe er een beetje limoensap bij en roer het mengsel goed, samen met de stukken rundvlees.
  • 4 Maak daarna de saus voor bij de spies.
  • 5 Snijd peterselie, rozemarijn, basilicum, ui, knoflook, en peper fijn.
  • 6 Doe er limoensap bij, samen met olijfolie, zout, peper en een beetje mosterd.
  • 7 Rijg het gemarineerde vlees aan de spies, samen met stukken ui, paprika en tomaat.
  • 8 Leg de spies op de barbecue en rooster het vlees tot het gaar is.

Espetada à la Portugal van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Espetada
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept