Aspergequiche met graskaas

4
55 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  • 2 Snijd de asperges in stukken van 5-6 cm.
  • 3 Kook ze in een bodem water met zout in 15 min. beetgaar.
  • 4 Bekleed intussen de vorm met het deeg.
  • 5 Klop de eieren los. Meng er de crème fraîche, de kaas, de kervel of peterselie en zout en peper naar smaak door.
  • 6 Laat de asperges goed uitlekken.
  • 7 Verdeel ze over de deegbodem.
  • 8 Schenk het ei-roommengsel over de asperges.
  • 9 Bak de aspergequiche in de voorverwarmde oven in 35-40 min. goudbruin en gaar. 1
  • 0 Lekker met een frisse groene salade met kerstomaatjes.

Aspergequiche met graskaas is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met graskaas en jalapeños
15 min
Bekijk recept
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
3 tosti's met graskaas
20 min
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aspergequiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met zalm en waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept