Zoek
Aspergequiche met graskaas
4
55 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g witte asperges, geschild
6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
4 eieren
200 ml crème fraîche
100 g graskaas (stukje), geraspt
2 el kervel of peterselie, fijngehakt
ingevette quiche- of taartvorm (24 cm ø
Bereiding
1
Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
2
Snijd de asperges in stukken van 5-6 cm.
3
Kook ze in een bodem water met zout in 15 min. beetgaar.
4
Bekleed intussen de vorm met het deeg.
5
Klop de eieren los. Meng er de crème fraîche, de kaas, de kervel of peterselie en zout en peper naar smaak door.
6
Laat de asperges goed uitlekken.
7
Verdeel ze over de deegbodem.
8
Schenk het ei-roommengsel over de asperges.
9
Bak de aspergequiche in de voorverwarmde oven in 35-40 min. goudbruin en gaar. 1
0
Lekker met een frisse groene salade met kerstomaatjes.
Aspergequiche met graskaas is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met graskaas en jalapeños
15 min
Bekijk recept
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
3 tosti's met graskaas
20 min
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met zalm en waterkers
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept