Asperges met dragonsaus en lamskoteletjes

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de stoomoven voor.
  • 2 Schil alleen de witte asperges. Snijd van beide asperges een plakje van de onderkant.
  • 3 Stoom de asperges, afhankelijk van de dikte, in de stoomoven in ca. 20 min. gaar.
  • 4 Kook in een steelpan het sjalotje met de wijn tot de helft in.
  • 5 Voeg de slagroom toe en kook nog 3-4 min. tot de gewenste sausdikte in.
  • 6 Voeg de dragon en zout en peper naar smaak toe.
  • 7 Verhit een grillpan.
  • 8 Bestrijk de lamskoteletjes met de olijfolie. Bestrooi ze met zout en peper.
  • 9 Rooster de koteletjes in de grillpan in 1-2 min. per kant bruin en vanbinnen rosé en mals.1
  • 0 Leg de asperges met de lamskoteletjes op 4 borden. 1
  • 1 Schep er de dragonsaus over. 1
  • 2 Lekker met gebakken aardappelpartjes in de schil.

Asperges met dragonsaus en lamskoteletjes is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept