Pastasalade met rucola-notenpesto

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta met het bouillontablet en een scheutje olijfolie in het kookvocht in 8-10 minuten (zie aanwijzing op de verpakking) beetgaar
  • 2 Giet de pasta af en spoel er koud water over
  • 3 Halveer de paprika en snijd deze zonder zaadjes in blokjes
  • 4 Snijd de gedroogde tomaten in reepjes, de uitjes in ringetjes
  • 5 Maak de rucola-notenpesto door de rucola met de staafmixer of in een keukenmachine te pureren
  • 6 Voeg de pijnboompitten, noten en gepelde knoflook toe, giet de olie en bouillon erbij en vorm er een puree van.
  • 7 Voeg daarna de kaas toe
  • 8 Meng de paprikablokjes, tomatenreepjes en uitjes door de pasta
  • 9 Schep de rucola-notenpesto op de pasta en meng deze er luchtig door

Pastasalade met rucola-notenpesto is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
PESTO / Notenpesto
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept