Zoek
Groene groenten met beenham en Marne Honing MosterdSaus
4
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gram walnoten, grof gehakt
150 gram peultjes
150 gram sugarsnaps
150 gram diepvriesdoperwten (ontdooid)
75 gram rucola
2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvries)
100 gram blauwe kaas (roquefort of danablue), verkruimeld
250 gram beenham, in plakken (vleeswaren)
2 eetlepels citroensap
5 eetlepels olijfolie
versgemalen peper
2 eetlepels Marne Honing MosterdSaus
Bereiding
1
Rooster de noten in een droge hete koekenpan
2
Kook de peultjes, sugarsnaps en doperwten 5-7 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken
3
Meng de citroensap, olijfolie, vergemalen peper en 2 eetlepels Marne Honing MosterdSaus door elkaar
4
Verdeel de rucola over een schaal of 4 borden
5
Schep de groenten door de dressing
6
Verdeel het groentemengsel over de rucola
7
Strooi de basilicum en kaas erover
8
Leg de ham, in rolletjes of roosjes gevouwen, erbij en strooi de noten over het gerecht
9
Garneer met nog een paar stipjes Marne Honing MosterdSaus
Groene groenten met beenham en Marne Honing MosterdSaus is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept