Groene groenten met beenham en Marne Honing MosterdSaus

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de noten in een droge hete koekenpan
  • 2 Kook de peultjes, sugarsnaps en doperwten 5-7 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken
  • 3 Meng de citroensap, olijfolie, vergemalen peper en 2 eetlepels Marne Honing MosterdSaus door elkaar
  • 4 Verdeel de rucola over een schaal of 4 borden
  • 5 Schep de groenten door de dressing
  • 6 Verdeel het groentemengsel over de rucola
  • 7 Strooi de basilicum en kaas erover
  • 8 Leg de ham, in rolletjes of roosjes gevouwen, erbij en strooi de noten over het gerecht
  • 9 Garneer met nog een paar stipjes Marne Honing MosterdSaus

Groene groenten met beenham en Marne Honing MosterdSaus is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept