Mihoen met grote garnalen en ERU Balans Sambal

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mihoen. Spoel de mihoen koud.
  • 2 Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
  • 3 Snijd de rode peper in halve dunne ringetjes.
  • 4 Pel de knoflook en hak deze fijn.
  • 5 Was de bosui en snijd in ringen (let op dit is tevens voor het garneren).
  • 6 Verhit een scheut olie in een wok.
  • 7 Fruit de rode peper en knoflook in de olie in ca. 2 minuten.
  • 8 Voeg de bosui en garnalen toe en wok in ca. 5 minuten.
  • 9 Draai het vuur een standje lager. 1
  • 0 Voeg ERU Balans Sambal toe en verwarm onder constant roeren gedurende ca. 2 minuten. 1
  • 1 Meng de mihoen erdoor en verwarm onder constant roeren nog ca. 5 minuten. 1
  • 2 Breng het gerecht op smaak met peper en zout.1
  • 3 Verdeel de mihoen met de garnalen over 4 diepe kommen. 1
  • 4 Garneer met de bosui.

Mihoen met grote garnalen en ERU Balans Sambal is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept