Zoek
Triffle met zomerfruit
6
30 min-
Coop recepten
Nagerecht
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
250 gram aalbessen
4 eetlepels suiker
ca. 125 ml melk (Melkan)
ca. 300 gram lange vingers
250 gram aardbeien gehalveerd
100 gram blauwe bessen of frambozen
4 perziken, geschild in stukjes
2 bekers (900 gram) vanillekwark (Melkan) voor de garnering
100 gram bramen of kersen
Bereiding
1
Leg de aalbessen in een kom en bestrooi ze met suiker.
2
Giet de melk in een diep bord en doop de lange vingers er heel even in.
3
Bedek de bodem van een rechthoekige of vierkante glazen schaal met de helft van de lange vingers.
4
Schep hier een laagje fruit op.
5
Dek deze laag toe met de helft van de vanillekwark.
6
Leg op de kwark een laag van in melk gedoopte lange vingers.
7
Dek deze laag toe met de rest van de kwark.
8
Verdeel de rest van het fruit over de kwark.
9
Garneer de triffle met bramen of kersen.
Triffle met zomerfruit is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met vers zomerfruit
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Triffle met zelfgemaakte jam van Joke en René Pluijm
Nagerecht
Bekijk recept
Triffle
10-20 min -
Bekijk recept
Frambozen dessertsaus ( coulis) Zó klaar
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept