Zoek
Tilapia met couscoussalade
4
20 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 tilapiafilets (ca. 600 gram)
1 theelepel kerriepoeder
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels olijfolie
1 ui gesnipperd
2 teentjes knoflook gesnipperd
komkommer in blokjes
375 gram couscous
750 milliliter groentebouillon (van tablet)
1 groene paprika zonder zaadjes, in miniblokjes
1 rode of gele paprika zonder zaadjes, in miniblokjes
2 eetlepels peterselie gehakt
Bereiding
1
Dep de visfilets droog en bestrooi ze met zout, peper en kerriepoeder. Besprenkel met citroensap, hier wordt de vis steviger door
2
Verhit 1 eetlepelolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de komkommer toe en bak deze 2 minuten mee
3
Roer de couscous, bouillon en paprikablokjes erdoor
4
Neem de pan van de warmtebron en laat afgedekt 3-4 minuten staan (volg de aanwijzingen op de couscousverpakking)
5
Verhit de rest van de olijfolie en bak de vis in 5 minuten goudbruin en gaar
6
Roer de couscous los met een vork
7
Serveer de couscous in een schaal en leg de visfilets erop. Bestrooi met de peterselie
Tilapia met couscoussalade is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept