Luxe authentieke thuisafbak stol met mascarponedip

6
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het amandelschaafsel met een beetje olie in een koekenpan goudbruin.
  • 2 Was de rabarberstengel en snijd €™m in stukjes van 1 cm.
  • 3 Kook de rabarberstukjes daarna in 5 tot 10 minuten beetgaar in een pan met water en laat afkoelen en uitlekken.
  • 4 Doe de mascarpone met de slagroom, de yoghurt en de honing in een kom en roer alles door elkaar.
  • 5 Knijp de citroen boven de kom uit en roer ook dit erdoor.
  • 6 Roer tot slot de rabarberstukjes en het amandelschaafsel erdoor.
  • 7 Doe de mascarponedip in een mooi schaaltje en serveer bij de in plakjes gesneden stol.

Luxe authentieke thuisafbak stol met mascarponedip is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Aubergineballetjes met mascarponedip
45 min Snack
Bekijk recept
Aubergineballetjes met mascarponedip
45 min
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept