Authentieke rosbiefcarpaccio

4
10 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bleekselderij, de paprika€™s en de venkelknol in zeer dunne reepjes.
  • 2 Verdeel de rosbief over de borden en garneer met de gesneden groenten en de rucola.
  • 3 Verbrokkel nu de kaas over de borden, verdeel de kappertjes erover en breng de carpaccio op smaak met zout en peper.
  • 4 Besprenkel de borden tot slot met citroensap en olijfolie en serveer direct.

Authentieke rosbiefcarpaccio is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbiefcarpaccio met kerstomaten en mozzarella
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Pukka gele curry met kip
Bekijk recept
broodje echte authentieke carpaccio
5 min-
Bekijk recept
Luxe authentieke thuisafbak stol met mascarponedip
20 min-
Bekijk recept