Groenten in een deegjasje van Lucy Kortram

2
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten en snijd de winterwortel, de champignons, de bleekselderij, de courgette, de bloemkool en de broccoli in grove stukken.
  • 2 Snijd de tomaten in kleine blokjes.
  • 3 Zet de friteuse aan of zet een pan met plantaardige olie op het vuur.
  • 4 Zorg dat de olie 180 graden Celsius is.
  • 5 Maak een beslag met de dikte van yoghurt van de bloem, de melk, het water, het ei, de ui en de uitgeperste teen knoflook.
  • 6 Dompel de grove stukken groente in het beslag en frituur ze in 3 minuten gaar in de hete olie.
  • 7 Laat ze na het bakken even uitlekken op een vel keukenpapier.
  • 8 Voeg de tomaatblokjes aan het restje beslag toe.
  • 9 Giet er zo nodig ook nog wat melk bij om het beslag vloeibaarder te maken.1
  • 0 Bak hiervan in een koekenpan een paar kleine, dikke pannenkoekjes. Zet alles tegelijk op tafel.

Groenten in een deegjasje van Lucy Kortram is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Paneermeel de luxe van Lucy Kortram
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kliekjeskroketten van Lucy Kortram
20 min-
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept