Zoek
Varkenshaas met champignonsaus van René Pluijm
6
55 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 Grootmeester Varkenshaas ovenschotel Rembrandt
500 ml witte wijn
1 el peperkorrels
1 plantje verse basilicum
6 geschilde peren
200 gr blauwe kaas
12 plakjes bacon
500 gr quinoa
1 half bakje champignons
1 scheutje slagroom
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schuif de ovenschalen voor 45 minuten in de oven.
2
Verwarm in een pan de witte wijn, het halve plantje basilicum en de peperkorrels en pocheer hierin de peren totdat ze zacht zijn.
3
De wijn mag niet koken, maar moet tegen de kook aangehouden worden.
4
Haal de peren eruit en hol ze uit.
5
Vul ze met blauwe kaas en omwikkel ze met spek.
6
Zet ze in de oven bij de varkenshaas.
7
De peertjes zijn klaar als het spek knapperig is geworden.
8
Maak de quinoa klaar zoals beschreven op de verpakking.
9
Doe de saus uit de varkenshaasverpakking in een pan. 1
0
Voeg een klein scheutje slagroom en champignons in dunne plakjes toe en laat dit warm worden.1
1
Serveer alles tegelijk en decoreer met wat blaadjes verse basilicum.
Varkenshaas met champignonsaus van René Pluijm is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept