Zoek
Smørrebrød van René Pluijm
6
15 min-
Coop recepten
-
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
6 plakjes roggebrood of ander brood naar keuze, dungesneden
300 gr rosbief, in dunne plakjes
1 tl bladpeterselie, fijngesnipperd
1 tl basilicum, fijngesnipperd
1 kwart tl tijm, fijngesnipperd
1 tl kappertjes, fijngehakt
1 tl augurk, fijngehakt
1 kwart ui, gesnipperd
4 el mayonaise
peper en zout
1 ui, in ringen
150 gr bloem
100 ml water
0,5 ltr frituurolie
Bereiding
1
Maak het sausje door de kruiden, de kappertjes, de augurk en de gesnipperde ui te mengen met de mayonaise.
2
Breng op smaak met zout en peper.
3
Haal de uienringen door het water en de bloem en frituur ze in enkele minuten goudbruin in olie van۬180 graden Celsius.
4
Laat ze even uitlekken op keukenpapier.
5
Leg de rosbief op het roggebrood en doe er een schep saus op.
6
Leg de uienringen ook op het roggebrood en serveer direct.
Smørrebrød van René Pluijm is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept