Italiaanse stamppot van Prisca Dekker

2
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de boerenkool met de aardappels in 15 minuten gaar in een pan water.
  • 2 Snijd de salami in blokjes en bak ze in de olie rondom bruin.
  • 3 Voeg de Italiaanse kruiden toe en zet het vuur uit.
  • 4 Giet de aardappels af en maak er met de melk een puree van.
  • 5 Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en roer ze door de stamppot.
  • 6 Breng op smaak met zout en peper en schep de rundersalami erdoor.

Italiaanse stamppot van Prisca Dekker is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimige briesoep van Wendy Dekker
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met appelsap van Wendy Dekker
Bekijk recept
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept