Goulashsoep van Joop Berendsen

20
90 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een pan en bak het spek uit. Laat het niet bruin en hard worden.
  • 2 Voeg de uien toe en fruit ze tot ze glazig zijn.
  • 3 Doe de runderpoulet erbij en braad dit ongeveer 20 minuten.
  • 4 Voeg alle droge ingrediënten toe en laat dit enkele minuten al roerend doorgaren.
  • 5 Doe daarna de rest van de ingrediënten erbij, met uitzondering van de bloem, en roer alles goed door elkaar.
  • 6 Giet nu zoveel water erbij dat alles onder water staat.
  • 7 Breng de soep aan de kook en zet het vuur dan lager.
  • 8 Laat de soep ongeveer 2 uur pruttelen.
  • 9 Daarna kan de soep een dag of nacht trekken, zonder vuur. 1
  • 0 Doe zoveel koud water in een 5 liter pan, dat de soepmassa er later nog bij kan. 1
  • 1 Voeg de bloem toe en breng het geheel aan de kook onder voortdurend roeren.1
  • 2 Als de bloem gaar is, mag de soep er roerend bij worden geschept. 1
  • 3 Laat het geheel nog even koken.

Goulashsoep van Joop Berendsen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

De mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen
25 min-
Bekijk recept

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept