De bloemkoolpuree van Janet Noome

2
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkoolroosjes en de knolselderij in water in 15 minuten beetgaar.
  • 2 Kook in een andere pan de spruitjes in 10 minuten nét niet gaar.
  • 3 Giet de spruitjes af en laat ze uitlekken.
  • 4 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het spek krokant.
  • 5 Voeg de spruitjes toe en bak ze samen met het spek gaar.
  • 6 Doe de cashewnoten erbij en blus af met de slagroom.
  • 7 Giet nu de bloemkool en de knolselderij af.
  • 8 Pureer met de staafmixer tot een gladde puree.
  • 9 Schep de kaas erdoor en breng op smaak met zout en nootmuskaat.1
  • 0 Serveer de puree met de spruitjes.

De bloemkoolpuree van Janet Noome is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept