De knolselderijhutspot van Jennifer en Sven

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uien in ringen, was de wortelen, verwijder de kontjes en snijd ze in plakjes.
  • 2 Schil de knolselderij en snijd €™m in blokjes.
  • 3 Verhit de olijfolie in een kookpan en bak de uienringen met het kerriepoeder in 2 minuten aan.
  • 4 Voeg de wortels en de knolselderij toe en vul de pan met water totdat de groenten net onder water staan.
  • 5 Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken.
  • 6 Doe ondertussen de kip in een steelpan, voeg water, peper en zout toe en kook de kipfilets in 10 minuten gaar.
  • 7 Giet de kipfilets af en snijd ze in kleine blokjes.
  • 8 Giet de hutspot af, voeg de nootmuskaat en peper en zout toe en stamp de ingrediënten tot een stevige hutspot.
  • 9 Schep de blokjes kipfilet door de hutspot.

De knolselderijhutspot van Jennifer en Sven is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van hardereitjes uit Sardinië
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brusselse suikertaart
0 min
Bekijk recept
Ananas en chocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept