Zoek
De mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen
40
25 min-
Coop recepten
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 scheut olijfolie
1 bos-ui (fijngesneden)
1 pakje spekblokjes
3 eieren
200 gr oude kaas (geraspt)
verse peterselie (fijngehakt)
100 ml room
zout
peper
40 mini pasteitjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
2
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de bos-ui even aan.
3
Voeg het spek toe en bak het bruin en enigszins krokant. Laat dit mengsel een beetje afkoelen.
4
Doe de eieren in een grote kom en klop ze los met de garde.
5
Roer de kaas, de bos-ui, het spek, de peterselie en de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
6
Vul de pasteitjes met het mengsel en zet ze op een bakplaat op een vel bakpapier.
7
Bak de quiches in 6 tot 8 minuten goudbruin. De eenhapsquiches kunnen zowel warm als koud worden gegeten.
De mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Goulashsoep van Joop Berendsen
90 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept