De mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen

40
25 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de bos-ui even aan.
  • 3 Voeg het spek toe en bak het bruin en enigszins krokant. Laat dit mengsel een beetje afkoelen.
  • 4 Doe de eieren in een grote kom en klop ze los met de garde.
  • 5 Roer de kaas, de bos-ui, het spek, de peterselie en de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Vul de pasteitjes met het mengsel en zet ze op een bakplaat op een vel bakpapier.
  • 7 Bak de quiches in 6 tot 8 minuten goudbruin. De eenhapsquiches kunnen zowel warm als koud worden gegeten.

De mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Goulashsoep van Joop Berendsen
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept