Bietencarpaccio

4
15 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de bieten en snijd ze met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes.
  • 2 Verdeel de rucola over vier bordjes.
  • 3 Maak hierop mooie waaiers van de plakjes biet.
  • 4 Maak in een schaaltje een dressing van de mosterd, het citroensap en de olijfolie.
  • 5 Breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Besprenkel de dressing over de carpaccio.
  • 7 Verdeel nu de kappertjes, de pijnboompitjes en de geitenkaas over de bietjes.
  • 8 Garneer de bordjes met blaadjes verse basilicum.

Bietencarpaccio is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bietencarpaccio met appel en mierikswortelroom
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met tomaat en mierikswortelcr me
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met rucola en rolmops
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bietencarpaccio met appel en mierikswortelroom
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met tomaat en mierikswortelcr me
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met rucola en rolmops
15 min Bijgerecht
Bekijk recept