Zoek
Bietencarpaccio
4
15 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 rauwe bieten
50 gr rucola
1 dl citroensap
1 el mosterd
2 dl olijfolie
grof zeezout
verse peper
2 el kappertjes
3 el geroosterde pijnboompitjes
50 gr harde geitenkaas (grof geraspt)
4 takjes verse basilicum
Bereiding
1
Was de bieten en snijd ze met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes.
2
Verdeel de rucola over vier bordjes.
3
Maak hierop mooie waaiers van de plakjes biet.
4
Maak in een schaaltje een dressing van de mosterd, het citroensap en de olijfolie.
5
Breng op smaak met zout en peper.
6
Besprenkel de dressing over de carpaccio.
7
Verdeel nu de kappertjes, de pijnboompitjes en de geitenkaas over de bietjes.
8
Garneer de bordjes met blaadjes verse basilicum.
Bietencarpaccio is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Bietencarpaccio met appel en mierikswortelroom
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met tomaat en mierikswortelcr me
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met rucola en rolmops
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met appel en mierikswortelroom
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met tomaat en mierikswortelcr me
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met rucola en rolmops
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept