Oosterse carpaccio

6
15 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een laagje olie in een pan en frituur de plakjes knoflook een minuut. Hierdoor wordt de knoflook knapperig en de smaak subtieler.
  • 2 Laat de schijfjes uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Verdeel de carpaccio over de borden.
  • 4 Rasp er wat gember over en bedruppel met limoensap.
  • 5 Verdeel de paprikareepjes en de bosuitjes over de borden.
  • 6 Meng het 5-kruidenpoeder met de ketjap en de sesamolie en sprenkel dit ook over de carpaccio.
  • 7 Voeg tot slot de geroosterde sesamzaadjes, de knoflookschijfjes, een handje ijsbergsla en een paar takjes verse koriander toe.

Oosterse carpaccio is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept