Rollade met oesterzwammen en aardappelcrumble

6
70 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rollade volgens de omschrijving op de verpakking.
  • 2 Kook ondertussen de aardappels in de schil en prak ze grof.
  • 3 Vet een ovenschaaltje in en leg de aardappels erin.
  • 4 Besprenkel met olijfolie en zet naast de rollade in de oven.
  • 5 De aardappels zijn klaar als de bovenkant knapperig is geworden.
  • 6 Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  • 7 Zet de uien aan in de boter en voeg peper, zout, suiker en een scheutje water toe.
  • 8 Laat de uien op laag vuur pruttelen totdat ze zacht en zoet zijn geworden.
  • 9 Snijd de oesterzwammen grof en bak ze kort in een flinke scheut olijfolie op hoog vuur. 1
  • 0 Voeg verse peterselie, zout en peper toe. 1
  • 1 Druppel nog wat olijfolie over de aardappelcrumble als deze klaar is en serveer direct met de rollade, de gekaramelliseerde uien en de oesterzwammen.

Rollade met oesterzwammen en aardappelcrumble is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelcrumble met griet en venkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcrumble Met Feta
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept