Bavaroise met de perenwaaier van René Pluijm

6
20 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de peren en verwijder het klokhuis.
  • 2 Doe ze in een pan en voeg de witte wijn, de kaneel, de suiker, het citroensap en het vanillestokje toe.
  • 3 Breng aan de kook en laat de peren 10 minuten staan.
  • 4 Haal ze uit het vocht en laat ze even uitlekken.
  • 5 Snijd ze in plakjes of maak een waaiertje door de plakjes niet helemaal van elkaar los te snijden.
  • 6 Zet de glaasjes chocolade bavaroise op 6 schoteltjes en leg de perenwaaiers ernaast.
  • 7 Verkruimel de hazelnoten en strooi ze over de peren.

Bavaroise met de perenwaaier van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bavaroise van asperges met gekonfijte asperges
Bekijk recept
Advocaatbavaroise
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Bavaroisetaart met €˜spicy€™ vruchtensoep van René Pluijm
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept