Kletskoppen van René Pluijm

6
25 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 graden Celsius.
  • 2 Meng de boter, de basterdsuiker en het snufje kaneel met een vork.
  • 3 Voeg, indien nodig, 2 eetlepels water toe, zodat er een egale massa ontstaat.
  • 4 Zeef beetje bij beetje de bloem er doorheen en blijf roeren.
  • 5 Laat het deeg niet te warm worden anders smelt de boter teveel. Is het deeg te droog? Voeg dan meer water toe.
  • 6 Maak van het egale deeg op het bakpapier op de bakplaat balletjes ter grootte van een knikker. Leg ze niet te dicht bij elkaar.
  • 7 Smeer de balletjes uit tot rondjes en bestrooi ze met amandelschaafsel.
  • 8 Bak ze in 5 tot 7 minuten en blijf erbij om te kijken of ze niet verbranden.
  • 9 Haal de kletskoppen uit de oven en laat ze even afkoelen. 1
  • 0 Serveer ze bij de dessertglaasjes met een takje verse munt.

Kletskoppen van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikvlaflip met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept