De ananaspudding van Wim Hagemans

75 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine 5 minuten in koud water.
  • 2 Verwarm het sap van de ananas, knijp de gelatine uit en doe het bij het ananassap.
  • 3 Roer nu ook de gewone suiker en de vanillesuiker erdoor en laat het sap afkoelen.
  • 4 Klop de slagroom bijna stijf. Doe het nog vloeibare gelatinemengsel erbij en roer het tot een egale massa.
  • 5 Doe daarna de in stukjes gesneden ananas erbij.
  • 6 Laat een paar minuten staan en roer af en toe, totdat de stukjes ananas niet meer naar de bodem van de kom zakken.
  • 7 Doe de pudding in een vorm en laat hem een uur opstijven in de koelkast of de kelder.
  • 8 Draai de pudding om op een platte schaal en serveer direct.

De ananaspudding van Wim Hagemans is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept