Zoek
Filodeegrolletjes met spinazie en ERU Creme au Bleu
4
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram ERU Creme au Bleu
8 vellen filodeeg
2 eetlepels vloeibare boter of margarine
150 gram verse spinazie
2 eetlepels pijnboompitten
1 eetlepel blanke rozijnen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200C
2
Leg 2 vellen filodeeg op een ingevette bakplaat en besmeer deze met boter
3
Doe dit op dezelfde manier met de rest van het filodeeg, zodat je 2 stapeltjes van 4 vellen hebt
4
Was de spinazie
5
Laat in een wok een scheutje olie heet worden en bak hierin de spinazie gaar
6
Knijp als het afgekoeld is het vocht uit de spinazie met behulp van keukenpapier of een keukendoek
7
Roer de pijnboompitten, rozijnen en ERU Creme au Bleu door de spinazie
8
Leg op ieder van de 2 stapeltjes filodeeg een flinke schep van het spinaziemengsel
9
Rol de €˜pakketjes€™ op en leg ze met de naad naar beneden op de bakplaat1
0
Bestrijk ze met wat boter1
1
Bak de filodeeg-rolletjes af in het midden van de voorverwarmde oven, gedurende 10 tot 12 minuten, tot ze goudbruin zijn1
2
Snijd ze door de helft en serveer warm
Filodeegrolletjes met spinazie en ERU Creme au Bleu is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
filodeegrolletjes met ham en kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeegrolletjes met witte asperges
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept