Braziliaanse Feijoada

10
40 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek 4 minuten op hoog vuur en haal het uit de pan. Spoel de pan niet af, maar fruit hierin kort de chorizo, de ui en de knoflook. Blus af met de passata en de bouillon en voeg de laurierblaadjes, het komijnzaad, het sinaasappelsap en €“rasp toe.
  • 2 Doe nu de spekreepjes er weer bij en laat alles met het deksel op de pan ongeveer 20 tot 30 minuten pruttelen. Roer af en toe.
  • 3 Voeg vlak voor het opdienen de zwarte bonen toe. Doe de feijoada in kleine tapas-schaaltjes, strooi er wat fijngeknipte peterselie over en server er authentiek donker meergranenbrood bij.

Braziliaanse Feijoada is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada (braziliaanse stoofschotel)
Bekijk recept
Feijoada
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met Braziliaanse noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Braziliaanse zoete aardappelsalade met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept