Tomaten-paprikasoep met spinazie-notencrostini

4
45 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 C
  • 2 Leg de paprika€™s en tomaten met de bolle kant naar boven op de bakplaat. Bestrijk ze met olijfolie
  • 3 Zet ze 25-30 minuten in de oven tot de velletjes van de paprika donker kleuren en de tomaten zacht zijn
  • 4 Doe de paprika€™s in een plastic zak, sluit deze af en laat 5 minuten rusten. Haal dan het vel er vanaf
  • 5 Pureer de paprika€™s en tomaten met een beetje bouillon. (Dit kan een dag van tevoren)
  • 6 Verwarm de groentepuree met de rest van de bouillon
  • 7 Rooster de plakken stokbrood
  • 8 Hak de spinazie, walnoten en knoflook. Voeg de kaas, zout en peper toe en giet de olie er tijdens roeren in een straaltje bij
  • 9 Meng de creme fraiche met de kurkuma1
  • 0 Serveer de soep met de creme fraiche en het stokbrood, bestreken met de spinazie-notentapenade

Tomaten-paprikasoep met spinazie-notencrostini is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-paprikasoep met spinazie-notencrostini
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept