Zoek
Courgettetaartje met geitenkaas
2
40 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 courgette
zout
3 plakken bladerdeeg (diepvries)
1 vleestomaat
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
boter om in te vetten
1 eetlepel gehakte Italiaanse kruiden (basilicum, oregano, tijm; vers of diepvries)
1 eetl. pijnboompitten
versgemalen peper
2 plakken zachte geitenkaas (50 gram per stuk)
2 taartvormpjes ø 15 cm
Bereiding
1
Snijd de gewassen courgette in kleine blokjes. Bestrooi deze met zout en zet ze apart
2
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
3
Kruis de tomaat in, leg deze even in kokend water, ontvel hem en snijd hem zonder zaadjes in kleine blokjes
4
Pel de teentjes knoflook en hak deze fijn
5
Verwarm de oven voor op 200°C
6
Vet de taartvormpjes licht in
7
Dep de courgetteblokjes droog
8
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de courgette, knoflook en 1/2 eetlepel kruiden 2 minuten
9
Schep de tomatenblokjes en pijnboompitten erdoor. Maal er peper over1
0
Bekleed de taartvormpjes met bladerdeeg. Prik het deeg hier en daar in met een vork1
1
Schep het courgettemengsel erin en leg de geitenkaas en de rest van de kruiden erop1
2
Bak de taartjes ca. 15 minuten in het midden van de oven
Courgettetaartje met geitenkaas is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettetaartje in bladerdeeg
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettetaartje met geitenkaas
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettetaartje Met Geitenkaas.
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Stokbrood Met Geitenkaas
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept