Bladerdeegpakketjes met zalm

4
40 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C
  • 2 Leg de net ontdooide plakjes bladerdeeg naast elkaar.
  • 3 Leg in het midden van 4 plakjes een vierkantje van gekookte rijst
  • 4 Schep in een kom de blokjes zalmfilet, lente-ui, peterselie, een snufje zout en het losgeklopte ei door elkaar
  • 5 Verdeel dit mengsel over de rijst
  • 6 Bevochtig de randen van het bladerdeeg
  • 7 Dek de vullingen toe met een plakje bladerdeeg en druk de randen goed op elkaar
  • 8 Druk de randen nogmaals op elkaar met de tanden van een vork
  • 9 Bestrijk de bovenkanten van de pakketjes met eidooier1
  • 0 Leg de pakketjes op een met bakpapier bedekte bakplaat1
  • 1 Bak de pakketjes in ca. 15-20 minuten knapperig en goudbruin1
  • 2 Verdeel ze over de borden en garneer met een plukje veldsla

Bladerdeegpakketjes met zalm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketjes met champignoncharmilla
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaaspakketjes met wilde rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof in bladerdeeg met pittige kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept