Gerookte Bio+ zalmrolletjes met kruidige roomvulling

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houd 4 takjes dille apart voor de garnering
  • 2 Hak de groene blaadjes van de dille klein
  • 3 Schep de zure room in een kom en roer het citroensap, de dille en bieslook erdoor
  • 4 Knip de tuinkers uit het bakje
  • 5 Besmeer elke plak gerookte zalm dun met de gekruide zure room. Eventueel kan de zure room iets verdund worden door er een scheutje melk aan toe te voegen
  • 6 Rol de plak op
  • 7 Verdeel de Bio+ zalmrolletjes over de borden
  • 8 Bestrooi de rolletjes met versgemalen peper
  • 9 Leg op elk rolletje een takje dille. Garneer het gerecht met toefjes tuinkers

Gerookte Bio+ zalmrolletjes met kruidige roomvulling is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Notenpannenkoek met koekkruiden en roomvulling
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Frikadellen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appeltaart Met Roomvulling
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept