Pompoensoep met anijshagel van Wendy Dekekr

4
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ui schoon, grove stukken. En de knoflook
  • 2 Fruit de ui in de olie, en even later de knoflook erbij
  • 3 De pompoen, de 5-spices kruiden, de bouillon, anijshagel, kaneel en citroensap laten garen
  • 4 Let wel: de pompoen moet onderstaan! Zo niet, voeg water toe
  • 5 Laat een half uurtje op het vuur doorgaren
  • 6 Pureren met de staafmixer

Pompoensoep met anijshagel van Wendy Dekekr is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept