2 Kook de pasta gaar, giet ´m af en schep de courgette, de paprika, de pijnboompitten, de rozemarijn, de basilicum, de knoflook en de rode ui erdoor
3 Doe in de eieren, de kaas en de melk in een grote kom. Roer alles goed door elkaar en schep de pasta erdoor
4 Vet een cakevorm in met een dun laagje olijfolie en bekleed met de blaadjes bladerdeeg. Zorg dat het deeg ruim over de rand hangt om de taart straks dicht te kunnen vouwen
5 Schep de pasta erin en vouw de taart dicht
6 Zet de taart 30 tot 45 minuten in de oven
7 Haal de taart eruit als de bovenkant bruin is, keer €˜m om en zet €˜m omgekeerd zonder taartvorm nog een kwartier in de oven
8 Haal de taart eruit als de bovenkant bruin is. Serveer direct
9 Maak de dressing door alle ingrediënten te blenden met de keukenmachine1
0 Maak de tomatensalade door de trostomaten in grote stukken te snijden en de cherrytomaten te halveren. Voeg de rest van de ingrediënten toe en giet de dressing eroverheen. Serveer de salade bij de pastataart.