Zoek
Komkommer-zalmsoep met bosui
4
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 ml halfvolle melk (Melkan)
200 gram gerookte Noorse zalm, in reepjes (Vismarine)
1 kleine komkommer, geschild en in blokjes
2 vleestomaten, gepeld en in blokjes
2 lente-/bosuitjes, in smalle ringetjes
200 ml magere yoghurt (Melkan)
200 ml kippenbouillon (van tablet of uit pot)
zout en versgemalen peper
Bereiding
1
Breng de melk met 3/4 deel van de zalm zachtjes aan de kook
2
Pureer de melk met zalm samen met de komkommer- en tomatenblokjes en de helft van de lente-/bosui
3
Schenk de yoghurt en de bouillon erbij en meng goed
4
Voeg zout en peper naar smaak toe
5
Zet de soep minimaal 30 minuten en liever nog langer in de koelkast om goed af te koelen
6
Serveer de soep met de rest van de zalmreepjes en strooi de lente-/bosui erover
Komkommer-zalmsoep met bosui is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min
Snack
Bekijk recept
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept