Komkommer-zalmsoep met bosui

4
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk met 3/4 deel van de zalm zachtjes aan de kook
  • 2 Pureer de melk met zalm samen met de komkommer- en tomatenblokjes en de helft van de lente-/bosui
  • 3 Schenk de yoghurt en de bouillon erbij en meng goed
  • 4 Voeg zout en peper naar smaak toe
  • 5 Zet de soep minimaal 30 minuten en liever nog langer in de koelkast om goed af te koelen
  • 6 Serveer de soep met de rest van de zalmreepjes en strooi de lente-/bosui erover

Komkommer-zalmsoep met bosui is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept