Zoek
Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas
4
30 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kilo kruimige aardappelen, geschild, in stukken
zout en versgemalen peper
400 gram raapsteeltjes
4 tomaten
2 eetlepels olijfolie
125 ml crème fraîche (Melkan)
4 plakken zachte geitenkaas (ca. 100 gram per stuk)
honing
Bereiding
1
Verwarm de ovengrill voor
2
Kook de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar
3
Snijd de raapsteeltjes eventueel iets kleiner
4
Snijd de tomaten aan de bovenzijde kruislings in
5
Strooi er zout en peper over en sprenkel er olijfolie over
6
Zet ze op de bakplaat 15 cm onder de grill
7
Giet de aardappels af
8
Stamp ze met de crème fraîche en peper naar smaak tot een grove puree
9
Schep de raapsteeltjes erdoor en houd even warm1
0
Zet de geitenkaas naast de tomaten onder de grill tot de kaas licht kleurt1
1
Druppel een beetje honing op de geitenkaas1
2
Serveer de stamppot met daarop geitenkaas met honing en daarop de gepofte tomaat
Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gezonde raapsteeltjesstamppot met gekruide zalm
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tilapia met tuinkersboter en raapsteeltjesstamppot
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapsteeltjesstamppot met appelvinken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept