Zoek
Gegrilde beenham met paprikasaus
4
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gram beenham, in plakken (vleeswaren)
2 eetlepels gehakte peterselie
2 eetlepels gepelde walnoten, fijngehakt zout en versgemalen peper
75 gram zachte geitenkaas
75 gram geroosterde paprika (pot)
125 ml zure room (Melkan)
200 gram witte druiven, zonder pit
plastic folie
Bereiding
1
Hak 100 gram van de beenham fijn en meng deze met de peterselie, walnoten, zout en peper door de geitenkaas
2
Schep dit mengsel op plastic folie en vorm er een stevige rol van
3
Leg deze in de koelkast of bij weinig tijd even in de diepvries om op te stijven
4
Pureer voor de saus de geroosterde paprika met de zure room en zout en peper naar smaak
5
Voeg eventueel wat paprikavocht toe als de saus te dik is
6
Verdeel de plakken ham over 4 borden of een schaal. Snijd de ham-kaasrol in plakken en leg deze op het vlees
7
Sprenkel er paprikasaus omheen
8
Garneer met druiven
Gegrilde beenham met paprikasaus is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept