Gegrilde beenham met paprikasaus

4
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak 100 gram van de beenham fijn en meng deze met de peterselie, walnoten, zout en peper door de geitenkaas
  • 2 Schep dit mengsel op plastic folie en vorm er een stevige rol van
  • 3 Leg deze in de koelkast of bij weinig tijd even in de diepvries om op te stijven
  • 4 Pureer voor de saus de geroosterde paprika met de zure room en zout en peper naar smaak
  • 5 Voeg eventueel wat paprikavocht toe als de saus te dik is
  • 6 Verdeel de plakken ham over 4 borden of een schaal. Snijd de ham-kaasrol in plakken en leg deze op het vlees
  • 7 Sprenkel er paprikasaus omheen
  • 8 Garneer met druiven

Gegrilde beenham met paprikasaus is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept