Doperwtensoep met rauwe ham en munt

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bevroren doperwten in een soeppan
  • 2 Verhit de bouillon en giet de kokende bouillon op de doperwten. Laat dit 15 minuten staan zodat de bouillon afkoelt
  • 3 Voeg de munt toe en pureer het geheel glad
  • 4 Zet de soep minimaal 30 minuten in de koelkast
  • 5 Verdeel de hamreepjes over 4 soepkommen of -borden
  • 6 Giet de gekoelde soep erop en verdeel de crème fraîche met bieslook of bosui erover

Doperwtensoep met rauwe ham en munt is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-doperwtensoep
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Doperwtensoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frispittige doperwtensoep met soepstengels
20 min
Bekijk recept
Doperwtensoep met munt-crème fraîche
30 min-
Bekijk recept