Carpaccio van aubergine

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aubergines in dunne plakken. Bestrooi ze met zout en zet ze weg in een vergiet met een bord dat verzwaard is met bijvoorbeeld een vol conservenblik
  • 2 Snijd intussen de mozzarellakaas in dunne plakjes
  • 3 Halveer de helft van de tomaatjes
  • 4 Dep de aubergineplakken droog met keuken-papier en bak ze kort in olijfolie in een grillpan of in een koekenpan met antiaanbaklaag
  • 5 Leg de plakjes in een ronde waaiervorm op 4 borden. Bestrijk ze licht met pesto
  • 6 Verdeel de dubbelgevouwen plakken fricandeau met ertussen mozzarella en halve tomaatjes over de aubergine
  • 7 Strooi er versgemalen peper over en garneer met basilicum en de rest van de tomaatjes

Carpaccio van aubergine is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept