Amandelpannenkoekjes met banaan en chocolade

4
40 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de bloem met het bakpoeder, zout, de vanillesuiker, melk en het ei losjes door elkaar in een maatbeker. Klop tot slot de blokjes banaan en chocolade erdoor.
  • 2 Verwarm een kleine koekenpan met een anti-aanbaklaag tot deze goed heet is
  • 3 Bestrijk de pan met een beetje olie en giet wat van het beslag in de pan
  • 4 Bestrooi de pannenkoek met een laag amandelschaafsel en laat hem op middelhoge stand bakken tot het beslag aan de bovenkant bijna droog is
  • 5 Draai de pannenkoek om en bak de amandelkant mooi bruin. Bak zo nog 7 kleine of 3 grote pannenkoeken
  • 6 Serveer de pannenkoek met de amandelkant naar boven en bestrooi met poedersuiker

Amandelpannenkoekjes met banaan en chocolade is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde amandelpannenkoekjes met mangochutney
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelpannenkoekjes met banaan en chocolade
40 min Nagerecht
Bekijk recept