Zoek
Simpele runderstoof met sperziebonen recept
4
Jamie magazine
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 el olie
750 g stoofvlees
2 el bloem
1 ui gesnipperd
4 wortels, in stukjes
4 stengels bleekselderij, in stukjes
2 tenen knoflook, geperst
8 takjes tijm
2 laurierblaadjes
1 fles rosé
200 g nieuwe aardappels
300 g sperziebonen, afgehaald
2 courgettes, in s
Bereiding
Een makkelijk stoofgerecht met aardappelen, rundvlees en sperziebonen: bomvol smaak en vitaminen! 1 Verwarm de oven voor op 160 °C. 2 Verhit 1 el olie in een grote braadpan. Wentel het vlees door de bloem en bak het in delen bruin. Leg het gebakken vlees steeds op een bord en doe zo nodig meer olie in de pan. 3 Verhit de overgebleven olie en bak de ui, wortel en bleekselderij 10 minuten op laag vuur. 4 Voeg de knoflook, laurier en tijm toe en doe het vlees met al het vocht terug in de pan. 5 Giet de rosé erbij en voeg de aardappels toe. Breng het mengsel aan de kook, dek de pan af en zet hem 1½ uur in de oven. 6 Voeg dan de bonen en courgette toe en zet hem nog 10-15 minuten in de oven, tot het vlees mals is en de groenten gaar zijn.
Simpele runderstoof met sperziebonen recept is een recept van
Jamie magazine
Dit vind je misschien ook lekker
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Pittige linzen-limoensoep recept
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept
Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)
Voorgerecht
Bekijk recept
Ossenhaasbiefstuk stap-voor-stap van Loetje
5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen met paddenstoelenworstjes
Bekijk recept
Ossenworst met zuurkool en mosterd
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept