Aardappel-salami schotel recept

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een stevig aardappelgerecht dat ideaal is voor een winterse lunch of ontbijt. Serveer als je wilt met wat boerenbrood. 1 Kook de aardappels gaar in een pan met water en wat zout. Fruit de uienringen in de helft van de olie tot ze bruin beginnen te worden. 2 Bak in een andere pan de bacon in de rest van de olie goudbruin. Voeg de salami toe en bak die 2 minuten mee. 3 Doe de salami, bacon en uienringen over in een kom; laat de olie in de pan. Laat de aardappels uitlekken, doe ze in de pan en bak ze goudbruin. Doe ze ook over in de kom. 4 Roer de spinazie erdoor. Bak de eieren in dezelfde pan. Serveer het gerecht met een ei erop en strooi er de peterselie over.

Aardappel-salami schotel recept is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Pittige linzen-limoensoep recept
Bekijk recept
Simpele runderstoof met sperziebonen recept
Bekijk recept
Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)
Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept