Regenboog ijsjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deze ijsjes volgens recept van Rens Kroes zien er niet alleen vrolijk uit, ze zijn ook nog eens hartstikke gezond. In het chiazaad zit omega-3 en dankzij het fruit zitten ze vol vitamine C.   1 Mix de aardbeien in een blender. Lepel er een halve eetlepel chiazaad door en schenk de ijshouders voor een derde vol met de aardbeienpuree. Laat dit 4 uur invriezen. 2 Mix de bananen met de amandelmelk, roer er een halve eetlepel chiazaad door en schenk het mengsel boven op de aardbeien. Laat ook dit 4 uur invriezen. 3 Zodra je bij de laatste laag bent, de mango, moet je de ijsjes eerst even 15 minuten laten ontdooien, anders krijg je de stokjes er niet in. Blend de mango en voeg het laatste chiazaad toe. Giet de mangopuree boven op de banaan en laat 4 uur invriezen. Klaar!

Regenboog ijsjes is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Yoghurt-bessenijsje
250 min- Nagerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept

Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Pizza met regenboog van groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in sherry met geroosterde wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet in peper-citroenkorst met pastinaak en peen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept