Zoek
broodjes biefstuk uit Portugal
Jamie magazine
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 ml rode wijn
2 tenen knoflook, geperst
olijfolie
2 witte broodjes
½ portie gesmoord
Bereiding
Doe de biefstukjes in een kom met de wijn en knoflook, en marineer ze enkele uren. Neem eruit (bewaar de wijn) en dep droog. Bestrooi met zout en peper en besprenkel met olie. Bak de biefstukjes op hoog vuur 3 minuten per kant medium tot rosé. Neem uit de pan. Doe wat wijn in de pan en laat inkoken. Snijd de broodjes door, bedruppel ze met ingekookte wijn. Snijd de biefstukjes en leg op de broodjes. Verdeel de prei erover met nog wat wijn.
broodjes biefstuk uit Portugal is een recept van
Jamie magazine
Dit vind je misschien ook lekker
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept