Zoek
Italiaanse Barbecue steaksandwich
Jamie magazine
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 biefstuk (400g, zo lang als een ciabatta, op kamertemperatuur)
olijfolie
1 bolletje mozzarella, in plakken
1 ciabattabrood, horizontaal doorgesneden
1 el pesto
2 tomaten, in plakken
2 handenvol
Bereiding
1 Wrijf de biefstuk aan weerszijden in met olijfolie en bestrooi hem met zout en peper. Rooster hem op de hetebarbecue in 4 minuten per kant rosé, of naar smaak. Verdeel de plakken mozzarella na het omdraaien over de biefstuk. Leg de gare biefstuk op een bord, laat hem rusten terwijl je de ciabatta klaarmaakt. 2 Besmeer het brood met pesto, leg de tomaat erop, dan de rucola en de biefstuk. Leg de bovenkant van het brood erop. Snijd de sandwich in stukken, serveer er bier bij. Per portie 641 kcal; 27,2 g vet (10,2 g verzadigd); 51,7 g eiwit; 45,2 g kh; 4,6 g suikers
Italiaanse Barbecue steaksandwich is een recept van
Jamie magazine
Dit vind je misschien ook lekker
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept