Zoek
Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade
4
Jamie magazine
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 x 150 g lendenbiefstuk
400 g oogjesbonen, een nacht geweekt, daarna uitgelekt
2 tomaten, grof gehakt
1 klein kropje Romeinse sla, in reepjes
4 el fijngehakte bladpeterselie
1 klein bosje koriander, fijngehakt
3 lente-uitjes, in ringetjes
8 el olijfolie
sap van 2 limoenen Wil je meer weten over de verschillende superfoods die in dit recept zitten, zoals biefstuk? Bekijk dan hier ons Superfood ABC.
Bereiding
Er kan niets boven een lekkere malse biefstuk. Vul aan met een lekkere bonen en geniet van een salade bomvol superfoods. Je kunt de bonen ook vervangen door kikkererwten, dan heb je net een andere smaaktwist. Probeer maar eens! Doe de bonen in een steelpan en giet er voldoende water bij dat ze onder staan. Breng het water aan de kook en kook de bonen in 30€“40 minuten gaar. Giet de bonen af en laat ze afkoelen. Bak de biefstuk naar wens en laat het vlees nog 5 minuten rusten voor je het aansnijdt. Meng de bonen met de rest van de ingrediënten voor de salade en serveer dit bij de biefstuk. Hou jij van lekker healthy food? Dit is hét boek voor jou!
Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade is een recept van
Jamie magazine
Dit vind je misschien ook lekker
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Groenteterrine
30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke barbecueforel
30 min-
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept