Rode kokoscurry met biefstuk

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deze supercurry staat binnen een mum van tijd op tafel. De malse biefstuk wordt extra smaakvol door de rode curry, tauge en limoen. Serveer met noedels.  1. Meng het vlees met chilipoeder, kurkuma, zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan. Bak knoflook, gember, peper 1 minuut. 

2. Bak de curryblaadjes 1 minuut mee. Voeg de bief toe, bak enkele minuten. Schenk de kokosmelk erbij. Laat 5 minuten zachtjes koken; voeg water toe. Roer taugé erdoor. Serveer met noedels en limoen.  

Rode kokoscurry met biefstuk is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept