Gebakken kabeljauw met citroensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de visfilets op een bakplaat, bestrooi met paprikapoeder, zout en peper en bak 15 min. in de oven.
  • 2 Rasp de schil van de citroenen en snijd het vruchtvlees in partjes. Doe ze in een kom en knijp overig vocht erbij.
  • 3 Roer de lente-ui, kappertjes, peterselie en de helft van de olie erdoor en zet apart.
  • 4 Doe de couscous en de rest van de olie in een andere kom en giet er kokend water bij tot de couscous onderstaat. Laat 10 min. staan met een bord erop.
  • 5 Roer de couscous los en serveer met de vis en saus.

Gebakken kabeljauw met citroensaus is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met romige kip-citroensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept