Couscous met feta, biet en walnoot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deze makkelijke couscous is zo gemaakt! De bladpetersie, munt en bieten geven het gerecht lekker veel smaak en de noten en zaden geven de couscous een lekkere bite.  1. Week de couscous gaar in kokendheet water. Meng voor de dressing citroensap met wat olie, zout en peper.

2. Maak de couscous los met een vork en roer de walnoten, zaden en kruiden erdoor.

3. Voeg de dressing toe en schep de stukjes biet erdoor.

4. Verdeel over 4 borden, verkruimel de feta erover en besprenkel met olijfolie.  

Couscous met feta, biet en walnoot is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept