Crispy taco's met guacamole

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wie is er niet dol op taco's? In deze variant vul je ze met romige guacamole. Een geweldig recept om samen met je kids te maken. Wedden dat ze het prakken van de avocado's geweldig vinden!  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de ui en paprika zacht in de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, het paprikapoeder en de komijn toe en bak nog 1-2 minuten. Doe het gehakt erbij en roer tot het bruin is. Giet de bouillon erbij, dek de pan af en laat alles 45 minuten stoven.

2. Laat de kinderen de tomaten mengen met het limoensap, de lente-ui en koriander en breng op smaak met zout en peper.

3. Laat de kinderen de avocado۪s met een vork prakken. Dan kunnen ze het limoensap erboven uitknijpen, de cr̬me frąche, zout en peper toevoegen, en alles mengen.

4. Verdeel de tacoschelpen over een bakplaat en laat ze in 3-4 minuten in de oven knapperig worden. Zet alles op tafel en laat iedereen zijn eigen taco€™s samenstellen. Per portie 552 kcal, 38,4 g vet (15,5 g verzadigd), 26,7 g eiwit, 22,1 g koolh., 5,8 g suikers

Crispy taco's met guacamole is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept