Warme makreel-aardappelsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Breng een grote pan water aan de kook met een snuf zout. Was intussen de aardappels en halveer grote exemplaren. Doe ze in de pan en kook ze in 12-15 minuten gaar. 2 Snijd intussen de chorizo in stukjes en doe ze in een koude pan op matig vuur. Bak ze tot het vet vrijkomt en de stukjes knapperig zijn. Schep de chorizo in een grote kom en veeg de pan schoon. Doe de lente-ui en peterselie bij de chorizo. Giet de gare aardappelen af in een vergiet, laat ze droog stomen en doe ze ook bij de chorizo. Knijp er 1 citroen boven uit en voeg een flinke scheut olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper en schep om. 3 Plaats de pan op matig tot hoog vuur. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem met het vel omlaag in de hete pan. Bak hem 8 minuten op één kant, keer om en bak nog 2 minuten. Serveer met de overgebleven citroen, in partjes, en de aardappelsalade. Per portie 766 kcal, 51,8 g vet (12,9 g verzadigd), 49,1 g eiwit, 25,9 g koolh., 2,3 g suikers  

Warme makreel-aardappelsalade is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept