Spinazielasagne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met lasagne kun je eindeloos variëren. Vergeet de traditionele gehaktsaus met mozzarella en ga voor deze vegetarische variant met spinazie en ricotta. Bon appetito!  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

2. Smelt 50 gram boter en klop de bloem erdoor. Verhit het mengels 2 minuten en klop vervolgens de melk erdoor, tot het een gladde, witte saus wordt. Voeg zout, peper en laurier toe en laat vijf minuten pruttelen.

3. Laat de spinazie in 20 gram boter slinken. Knijp het vocht eruit en snijd de spinazie in stukjes.

4. Meng de spinazie met de ricotta, een lepel van de witte saus, nootmuskaat en zout en peper. Maak in een grote ovenschaal om-en-om laagjes lasagne, saus, spinazie en parmezaan. Eindig met een laagje saus. Bak de lasagne in 30 minuten goudbruin.    

Spinazielasagne is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazielasagne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met ansjovis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met ansjovis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept